Ωράριο Λειτουργίας: Mon - Fri: 08:00 - 21:00

Λογαριασμός

Καλάθι

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Μενού

Hobby Αδιάβροχο καλώδιο θέρμανσης για terraria με διπλή θήκη σιλικόνης

  • Κατασκευαστής: Hobby
  • Κωδικός Προϊόντος:2038430
  • Διαθεσιμότητα: 5-10 Ημέρες
Hobby
31,90€ 36,00€

Επιλογές

Παρακαλώ συμπληρώστε το στοιχεία σας και μολίς το προϊόν είναι διαθεσιμό θα ενημερωθείτε ώστε να προχωρήσετε σε παραγγελία.

Ενημέρωση όταν έχει ποσότητα

Hobby Terra-Thermo, Heating cable

Αδιάβροχο καλώδιο θέρμανσης για terraria με διπλή θήκη σιλικόνης.
Ιδανική θερμότητα του τεράριουμ, π.χ. για ερπετά και αμφίβια.
Χρησιμοποιείται ως θέρμανση κατά τη διάρκεια της ημέρας για επίγεια διαβίωση και νυκτερινή θέρμανση για είδη που ζουν σε δέντρα.
Δοκιμάστηκαν VDE και CE. Με μη θερμαινόμενο καλώδιο 150 cm. Περιλαμβάνονται βεντούζες.

Αυτό το καλώδιο θέρμανσης για terrariums είναι μια πραγματική επιτυχία και μακράν ένα από τα καλύτερα προϊόντα του είδους του. Το χόμπι καλώδιο θέρμανσης Terra-Thermo πείθει από κάθε άποψη με την εξαιρετική ποιότητα επεξεργασίας του. Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητό στην επένδυση 100% ασφαλούς διπλής σιλικόνης, γεγονός που καθιστά αυτό το καλώδιο θέρμανσης εύκολο στη χρήση ακόμα και σε υγρά περιβάλλοντα terrarium. Εφόσον το καλώδιο θέρμανσης Hobby Terra-Thermo φέρει σωστά το υπόθετο "100% αδιάβροχο", είναι ακόμη δυνατό να χρησιμοποιήσετε αυτό το έξυπνο καλώδιο θέρμανσης μέσα σε ένα terrarium. Αποφύγετε κάθε είδους συσσώρευση θερμότητας, ελέγχετε πάντα το καλώδιο θέρμανσης με θερμοστάτη terrarium και ασφαλίστε τον εαυτό σας και τα ερπετά σας με έναν κατάλληλο διακόπτη FI. Η υψηλή ασφάλεια του καλωδίου θέρμανσης Hobby Terra-Thermo για καλώδια θέρμανσης υπογραμμίζεται από το γεγονός ότι είχε ήδη διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη. Έτσι πρέπει να είναι ασφαλής και ισχυρή τεχνολογία terrarium.

Και με το καλώδιο θέρμανσης Hobby Terra-Thermo, μπορείτε να το εγκαταστήσετε με μεγαλύτερη ασφάλεια από ό, τι με οποιοδήποτε άλλο καλώδιο θέρμανσης για το terrarium. Τι τρέχει με εσένα? Λοιπόν, όποιος έχει τοποθετήσει ποτέ καλώδια θέρμανσης σε ένα terrarium πιθανότατα γνωρίζει το πρόβλημα. Εάν το καλώδιο θέρμανσης είναι τοποθετημένο στο κάτω μέρος του terrarium, δηλαδή κάτω από το έδαφος, ειδικά τα ευχάριστα δείγματα κάτω από τα ερπετά θέλουν να βεβαιωθούν ότι τίποτα δεν μένει όπως είναι. Στην περίπτωση των καλωδίων θέρμανσης, αυτό είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, καθώς δεν πρέπει να διασταυρώνονται μεταξύ τους για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση. Επιπλέον, τα ερπετά μπορεί γρήγορα να πέσουν σε επικίνδυνη παγίδα εάν παγιδευτούν σε ένα χαλαρό καλώδιο θέρμανσης. Με το καλώδιο θέρμανσης Hobby Terra-Thermo όλα αυτά δεν αποτελούν πρόβλημα, επειδή το πεδίο παράδοσης περιλαμβάνει τα απίστευτα πρακτικά νύχια αναρρόφησης, με τη βοήθεια των οποίων το καλώδιο θέρμανσης παραμένει πάντα στο σχήμα με το οποίο το έχετε τοποθετήσει. Σίγουρα το γνωρίζετε: σφιχτοί βρόχοι, υψηλή θερμότητα. Ευρείς βρόχοι, χαμηλότερη απαγωγή θερμότητας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να καθορίσετε τον λεγόμενο συντελεστή θερμοκρασίας στο terrarium. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρετε στα ερπετά σας θερμότερες και ψυχρότερες ζώνες, τις οποίες επισκέπτονται τα ζώα ανάλογα με τις ανάγκες τους. Πολλά ερπετά μπορούν να διατηρηθούν μόνο υγιή και κατάλληλα για είδη με αυτόν τον τρόπο. Λοιπόν παρακαλώ: δεν υπάρχουν τυπικές θερμοκρασίες στο terrarium! Πολλά ερπετά μπορούν να διατηρηθούν μόνο υγιή και κατάλληλα για είδη με αυτόν τον τρόπο. Λοιπόν παρακαλώ: δεν υπάρχουν τυπικές θερμοκρασίες στο terrarium! Πολλά ερπετά μπορούν να διατηρηθούν μόνο υγιή και κατάλληλα για είδη με αυτόν τον τρόπο. Λοιπόν παρακαλώ: δεν υπάρχουν τυπικές θερμοκρασίες στο terrarium!

Και εκτός από όλα αυτά τα πλεονεκτήματα του καλωδίου θέρμανσης χόμπι Terra-Thermo, μπορείτε να βασιστείτε σε κάτι άλλο: Με σωστή εγκατάσταση και χειρισμό (Κατά την εγκατάσταση στο terrarium, αποφύγετε κάθε είδους συσσώρευση θερμότητας, εξαιρέστε τις ζημιές από κατοίκους terrarium και ζωοτροφές ζώων, πάντα ρυθμίστε το καλώδιο θέρμανσης απευθείας μέσω ενός θερμοστάτη terrarium και ασφαλίστε τον εαυτό σας και τα ερπετά σας με έναν κατάλληλο διακόπτη FI) θα απολαύσετε αυτό το πειστικό προϊόν terrarium για πολλά χρόνια. Η ανθεκτικότητα του καλωδίου θέρμανσης είναι απλώς εξαιρετική λόγω της υψηλής ποιότητας των εξαρτημάτων του.

Διαθεσιμότητα
  
Αγαπητοί φίλοι του dealbay.gr σας ενημερώνουμε οτι το σύστημά μας ενημερώνεται άμεσα όποτε όταν βλέπετε  προιόντα με :
Διαθεσιμότητα:  Σε Απόθεμα σημαίνει οτι υπάρχει έστω και ένα τεμάχιο σε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα ή στις αποθήκες μας ανεξαρτήτου εταιρίας.
 
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας  σημαίνει ότι το προιόν δεν υπάρχει στην αποθήκη μας και θα πρέπει να γίνει παραγγελία στον προμηθευτή μας και μπορεί να ποικιλεί ο χρόνος παράδοσης αναλόγως τα είδη των προιόντων και τη διαθεσιμότητα του προμηθευτή μας. παράδοσης συνήθως είναι 2-8 εργάσιμες μερες ώστε να τα παραλάβουμε εμείς.
 
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας σημαίνει ότι το προιόν δεν υπάρχει στην αποθήκη μας ούτε σε κάποιο φυσικό κατάστημά μας και θα πρέπει να γίνει ειδική παραγγελία στον προμηθευτή .Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε οτι στις εταιρίες trixie,karlie flamingo,fop,nobby και ferplast δεν υπάρχουν stock  στους αντιπροσώπους της Ελλάδας και ο χρόνος παράδοσης τους είναι απο 15-25 ημέρες και για να προχωρήσει η παραγγελία του προιόντος με το συγκεκριμένο λεκτικό θα πρέπει να γίνει προκαταβολή σε εμάς 30% της συνολικής αξίας του προιόντος αφού θα έχει επικοινωνήσει ο υπεύθυνος που έχει αναλάβει την παραγγελία σας για την πλήρη ενημέρωση σχετικά με τον χρόνο παράδοσης. 
 
 
Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.
                                                                               

Έχουμε φροντίσει έτσι ώστε να μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με τους περισσότερους δυνατούς τρόπους:

 

1 Αντικαταβολή

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, το κατάστημα μας θα ετοιμάσει την παραγγελία, θα σας αποστείλει το προτιμολόγιο μέσω email και κατόπιν δική σας επιβεβαίωσης και απάντησης μέσω email ή τηλεφώνου, θα σας αποσταλεί το δέμα στην διεύθυνση που μας δώσατε και με την παραλαβή του δέματος πληρώνετε το ποσό της παραγγελίας σας.

**Η αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες συνολικού βάρους εώς 20kg και κόστους εώς 250€. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ στις παραγγελίες ζώων.

2 Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, χρεωστικής κάρτας, PAYCENTER, PAYPAL, VIVA,  ακολουθείται η εξής διαδικασία:          Τρόποι πληρωμής | dealbay.gr

Ο πελάτης μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση στο περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας, όπου εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας του.

Η κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της αγοράς που έχει πραγματοποιήσει, των εξόδων αποστολής και πληρωμής

Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιό της δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή οποιονδήποτε τρίτο (πλην της τράπεζας που είναι εξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές της), τα στοιχεία της κάρτας σας.

3 Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Aν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Εξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΕΘΝΙΚΗ: ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 205/406327-99
IBANK: GR76 0110 2050 0000 2054 0632 799
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6560-126402-641
IBANK: GR60 0171 5600 0065 6012 6402 641
ALPHA: ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 01.647002101025423
IBANK: GR32 0140 6470 6470 0210 1025 423
EUROBANK: ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0330.13.0200607222
IBANK: GR36 0260 3300 0001 3020 0607 222
ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 300002441757
IBANK: GR35 0870 0040 0003 0000 2441 757

Σε όλους τους λογαριασμούς το όνομα του δικαιούχου είναι

Σαμόλης Γρηγόρης.

 

Αποστολές

Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα υπερτοπικού χαρακτήρα υπερβαίνοντας τους περιορισμούς ενός συμβατικού καταστήματος, καθώς και να δώσουμε σε όλους την δυνατότητα να αγοράσουν σε σταθερά χαμηλές τιμές.

Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση σας και με τις πιο χαμηλές τιμές ακόμα και στον τρόπο παράδοσης και παραλαβής των προϊόντων από τον εκάστοτε πελάτη, η επιχείρηση μας προχώρησε σε συμφωνία με τις περισσότερες courier γενικη ταχυδρομικη, ACS, ΕΛΤΑ courier, Speedex, Ελληνικό ΤαχυδρομείοΚαθώς και με την μεταφορική Fast line και Mega Transport.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και εντός μιας ημέρας, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν, αποστέλλεται στην διεύθυνση την οποία μας έχετε υποδείξει.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Για βαριά προϊόντα συνιστάται αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές, για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αφού παραλάβουμε την παραγγελία σας θα σας ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα Παραγγελιών με e-mail ή τηλεφώνημα για τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας. Συνήθως ξεκινάνε από 1,80€ και φτάνουν εώς 6€ αναλόγως τον όγκο, τον προορισμό και τον τρόπο αποστολής.

Υπάρχει και η δυνατότητα για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Τα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής ισχύουν σε:

 

1. Προϊόντα που έχουν το ειδικό σήμα Δωρεάν Μεταφορικά | Dealbay.gr ανεξαρτήτου βάρους, προoρισμού και κόστους παραγγελίας.

2. Παραγγελίες άνω των 49€ και συνολικού βάρους εώς 15kg.

 

Τα ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά ισχύουν μόνο για τις παραγγελίες που έχει γίνει προπληρωμή (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή online) και ΟΧΙ με αντικαταβολή.

 *Είναι στην ευχέρεια του dealbay.gr να επιλέξει τον τρόπο αποστολής της παραγγελείας σας, είτε με Courier, είτε Μεταφορική, είτε Ελληνικό Ταχυδρομείο.

 **Ο τρόπος αποστολής ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ δεν είναι συμβατός με εξαργύρωση δωροεπιταγής.

***Τα ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά ΔΕΝ ισχύουν σε καμία περίπτωση για όλα τα ζώα, ερπετά, ψάρια και αληθινά φυτά.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η ασφάλιση περιλαμβάνει πλήρη κάλυψη του περιεχομένου μέχρι του ποσού δηλωμένης αξίας 3.000 €, για απώλεια, μερική ή ολική καταστροφή, εφόσον τα δέματα είναι επαρκώς συσκευασμένα και με αποκλειστική ευθύνη του αποστολέα.

Τα εμπορεύματα παρελήφθησαν σε άριστη κατάσταση και μεταφέρονται για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.

Ερώτηση σχετικά με το προϊόν